Teste rapide Covid-19

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Ce sunt testele COVID rapide?

Testele rapide sunt acele teste care se realizeaza in vitro pentru a se diagnostica infectarea cu virusul SARS CoV-2 si Omicron. Acesta presupune o procedura non-automata, recoltarea realizandu-se extrem de usor, iar rezultatul se poate observa intr-un interval de timp foarte scurt, intre 10 si 20 de minute. Exista doua tipuri de teste rapide COVID:

  • Teste care urmaresc detectarea virusului din secretiile nazofaringiene. Pentru aceste teste recoltarea se face prin introducerea unui betisor in nas. Secretiile recoltate se dizolva in mediul dedicat, dupa care se aplica pe test.
  • Teste rapide pentru detectarea antigenului din saliva. In cazul acestor teste, pentru rezultatele sa fie concludente se recomanda ca inainte cu 30 de minute de recoltare gura sa fie curatata si sa nu se mai consume niciun fel de substanta. 

Testele COVID-19 rapide sunt foarte eficiente, iar precizia rezultatelor este de 99,1%. Acestea detecteaza si noua tulpina Omicron.

De ce sa achizitionati teste rapide pentru detectarea antigenului COVID-19 de la noi?

In cadrul magazinului nostru gasiti produse medicale si echipamente de protectie de calitate superioara. Preturile pentru testele rapide pentru COVID-19 si noua versiune omicron sunt extrem de avantajoase si puteti opta pentru teste cu recoltarea din secretiile nazale sau din saliva, ori un kit complet cu ambele tipuri de teste. 

Comercializam teste de la cei mai de seama producatori din industria medicala, teste fiind aprobate si certificate de institutiile din SUA si alte tari ale Uniunii Europene. Mai mult, testele pot fi folosite atat in unitatile medicale, cat si pentru testarea individuala, acasa. Detectati infectarea la timp! Comandati online de pe limemedical.ro testele rapide COVID la cele mai mici preturi!