Masti Chirurgicale Tip IIR

Show Filters

Afișez toate cele 11 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 11 rezultate

Ce reprezinta masca de protectie?

Masca chirurgicala este un instrument foarte util in domeniul medical, fiind cel mai frecvent folosita in sectiile de chirurgie, dupa cum reiese din denumirea produsului, in timpul operatiilor. Cu toate acestea, ele au devenit tot mai cautate, pe fondul contextului pandemic cu care ne confruntam de cativa ani. Astfel, putem spune ca masca de protectie a devenit probabil, cel mai des folosit produs de uz medical, care isi dovedeste zilnic eficienta in lupta cu microorganismele daunatoare, praful, chiar si noxele din orasele aglomerate.

Cum iti poti da seama ca o masca este eficienta?

Conform criteriului de clasificare 1 din Anexa IX la Hg 54/2009, masca chirurgicala de tip IIR este clasificata ca dispozitiv medical de clasa 1. Aceasta are eficienta de filtrare bacteriană (BFE) de peste 98%. In acelasi timp, ea are capacitatea de a reduce cantitatea de particule eliminate in mediu de catre persoana care o poarta. Impiedica inhalarea de praf, abur si alte particule nocive din mediu, cum ar fi bacteriile si virusurile. 

La ce trebuie sa fii atent cand cauti masti de protectie?

Aceste masti medicale au trei straturi diferite. Primul strat este construit din fire de polipropilena netesute si serveste ca un absorbant de umiditate atunci cand este utilizat. Al doilea strat este un filtru de protectie care satisface standardele de performanta pentru mastile medicale bazate pe capacitatea lor de a filtra eficient particulele de dimensiuni reduse. Al treilea strat este impermeabil si servește drept bariera de protectie. Materialul este tratat cu o substanta chimica ce tine bacteriile departe de tractul respirator.

Daca esti in cautare de masti medicale pentru uz profesional sau zilnic, limemedical.ro este locul in care poti gasi produse de inalta calitate, avizate si sigure, dar si de culori diferite, in functie de preferinte. Cu un set de masti chirurgicale IIR de la noi, atat tu, cat si cei din jurul tau va veti simti mult mai in siguranta!