Masti FFP2

Show Filters

Afișez toate cele 8 rezultate

Care este rolul mastilor de protectie?

Mastile de protectie au un dublu scop: protejeaza de infectii virale si impiedica eliminarea virusilor in aer (protejandu-i pe cei din jur). Masca, in general, nu poate fi perfect fixata pe fata, dar ofera protectie suplimentara atunci cand este purtata. 

Ce proprietati au mastile FFP2?

Masca FFP2 protejeaza impotriva prafului toxic, a fumului si aerosolilor solizi si lichizi, fiind mult mai eficienta decat mastile din textil si cele chirurgicale. Filtrarea minima in acest caz este de 92%. 

Cine poate opta pentru mastile de tip FFP2?

Aceste masti FFP2 sunt recomandate atat pentru personalul medical implicat in tratarea pacientilor cu boli virale sau bacteriene, dar si pentru lucratorii din diferite sectoare cu risc sau pentru populatia generala. Masca de protectie FFP2 este adecvata pentru utilizare la locurile de munca in care aerul respirabil contine compusi daunatori sanatatii si pot provoca modificari genetice. Acestea trebuie sa filtreze cel putin 94% din particulele cu un diametru de pana la 0,6 μm purtate in aer. In industria metalurgica si miniera, de exemplu, sunt folosite mastile cu nivel de protectie FFP2. 

Lucratorii sunt expusi la aerosoli, ceata si fum, ceea ce poate duce la dezvoltarea unor boli respiratorii pe termen lung precum cancerul pulmonar, precum si la o crestere mare a riscului de patologii secundare, cum ar fi tuberculoza pulmonara. In plus, ele sunt superioare celorlalte variante de masti datorita unui mecanism inovator de filtrare cu carbon activ.

Daca esti in cautarea unei variante de masti cu un grad mare de protectie, limemedical.ro iti pune la dispozitie numeroase variante de masti incadrate FFP2, intocmai pentru a-ti putea desfasura activitatile zilnice in siguranta deplina.