Teste rapide diagnostic

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 37 de rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 37 de rezultate

Medicii și cercetătorii adună informații și înțeleg mai bine maniera în care se răspândește virusul SARS-CoV19 de la începutul pandemiei și până în prezent. Studiile arată că prevenția este preferată deoarece fiecare persoană reacționează diferit în momentul infectării. Chiar și în cazul persoanelor vaccinate dezinfectantul pentru mâini joacă un rol deosebit de important în prevenție și limitarea răspândirii virusului.

Cum prevenim răspândirea COVID?

Utilizarea echipamentelor de protecție atunci când interacționăm cu diverse persoane și folosirea unui dezinfectat potrivit sunt măsuri esențiale pentru a evita infectarea cu virusul SARS-CoV19. 

Poți reduce potențiala răspândire a virusului curățând și dezinfectând în mod frecvent suprafețele atinse, precum mese, clanțe, întrerupătoare electrice, birouri, toalete, chiuvete și robinete. 

Dacă alături de tine locuiesc persoane cu factor mare de risc în cazul infectării cu virusul, este recomandat să cureți zilnic suprafețele de uz limitat și de câteva ori pe zi suprafețele cu care intrați frecvent în contact. Pentru siguranța persoanelor cu risc este indicat să faceți un test covid rapid în cazul în care ați intrat în contact cu potențiali purtători ai virusului.

Ce echipamente de protecție sunt indicate pentru prevenirea COVID?

Utilizarea măștilor chirurgicale și a echipamentelor de protecție este obligatorie atunci când intrați în contact cu persoane în mod frecvent. În shop-ul LimeMedical găsești toate echipamentele necesare pentru siguranța clienților tăi și a familiei tale.

Studiile arată că utilizarea în mod frecvent a botoșilor, bontelor și halatelor de protecție reduc răspândirea virusului și asigură protecția utilizatorului.

Pentru spațiile intens populate este recomandată utilizarea testelor rapide covid antigen pentru a stabili persoanele care au trecut prin boală și au acum imunitate sporită.

Siguranța tuturor depinde de responsabilitatea personală și de utilizarea dezinfectanților și a echipamentelor de protecție adecvate.

Teste rapide diagnostic