Dezinfectanti si sterilizare

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 137 de rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 137 de rezultate

Ce dezinfectanți sunt recomandați pentru cabinete medicale?

Cabinetele medicale, saloanele de înfrumusețare și spațiile dedicate pacienților ocupă de regulă suprafețe destul de mari care au nevoie de îngrijire amănunțită.

Curățenia acestor spații trebuie efectuată cu atenție deosebită și utilizând produse de înaltă performanță. În magazinul LimeMedical îți punem la dispoziție dezinfectanți cu capacitate mare de protecție atât pentru uz medical cât și pentru curățenia spațiului:

  • Dezinfectant amprente dentare
  • Dezinfectant instrumentar
  • Dezinfectant maini
  • Dezinfectant pardoseli
  • Dezinfectant sisteme de aspiratie
  • Dezinfectant suprafete
  • Dispensere
  • Servetele dezinfectante

Selecția acestora trebuie făcută în funcție de spațiul cabinetului și de gama de servicii pe care le oferiți. Pentru a reduce riscul de infectare SARS-Cov19 este recomandată punerea la dispoziția pacienților a șervețelelor dezinfectante și a dispenselor. Plasarea acestora se va face la intrare, în băi și alte zone intens frecventate (ex. spațiul de așteptare, zona de recepție).

Produsele de dezinfecție asigură curățarea și întreținerea zilnică de aceea vă recomandăm utilizarea de dezinfectanți cu mod de utilizare economic care vor asigura protecție pe termen lung.

Ce consumabile medicale oferă LimeMedical?

Îți punem la dispoziție o gamă largă de consumabile medicale care te vor ajută să ai un cabinet medical la cele mai înalte standarde. Printre produsele disponibile se numără seringi și ace, câmpuri sterile, comprese, lame pentru bisturiu și hemostatice. 

În magazinul LimeMedical poți achiziționa pulsoximetre care pot masura precis și rapid saturatia de oxigen (SpO2) și pulsul. Aceste instrumente sunt extrem de utile în perioada de urgență creată de pandemia SARS-CoV19.

Pentru a asigura siguranța pacienților și a personalului își punem la dispoziție măști medicale și măști de protecție pentru copii.