Masti medicale copii

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Ce reprezinta mastile si la ce sunt folosite?

Mastile medicale si non-medicale sunt cele doua tipuri de masti de protectie disponibile momentan. In timp ce mastile medicale au valori specifice care le stabilesc performanta, mastile non-medicale au o gama larga de parametri de eficacitate. Astfel, o masca medicala ofera cu siguranta mai multa protectie atat purtatorului, cat si persoanei cu care intra in contact. O mască de panza non-medicala, pe de alta parte, ofera mai multa protectie decat atunci cand este absenta. 

De ce trebuie sa tii cont atunci cand cauti masti pentru copii?

Cand vine vorba de masti pentru copii,  una dintre cele mai importante aspecte este dimensiunea. Este esential ca masca sa se potriveasca bine cu forma fetei si sa fie adecvata pentru dimensiunea acesteia. Chiar daca masca are capacitate de filtrare mare, cand are dimensiuni prea mari, este ineficienta deoarece aerul trece cu usurinta prin portiunile care nu se potrivesc perfect pe forma fetei. 

Mastile pentru adulti nu sunt potrivite pentru copii deoarece, pe langa faptul ca sunt greu de purtat, nu ofera acelasi nivel de protectie. Din fericire, exista masti pentru copii cu eficacitate dovedita, care sunt supuse unor teste de calitate inainte de a fi lansate pe piata (eficacitate de filtrare de 98%).

Ce tipuri de masti pentru copii poti gasi?

Pe langa modelele de baza, mastile chirurgicale, poti opta si pentru alte variante. Masca FFP2 pentru copii sau varianta superioara, FFP3, este de asemenea o alegere buna, avand de multe ori imprimeuri sau denese atragatoare. Sunt mai eficiente decat mastile medicale simple, dupa cum sugereaza si numele (FFP = Filtering facepieces). 

Daca esti in cautare de cea mai buna varianta de masca pentru copii, tine cont de dimensiunea potrivita. In plus, mastile medicale ofera mai multa protectie decat cele textile, iar variantele FFP sunt mai eficiente decat cele chirurgicale. Pe limemedical.ro gasesti masti pentru copii colorate, cu desene, care ii vor incuraja pe copii sa le poarte corespunzator.