Manusi examinare

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 37 de rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 37 de rezultate

În ce domenii sunt folosite manusile de examinare?

In cabinetele medicale, manusile de examinare sunt folosite pentru tehnici de lucru neinvazive si sunt deosebit de utile in reducerea contaminarii incrucisate intre pacienti si personalul medical. Ele sunt de obicei fabricate din polimeri precum latexul sau nitrilul, care au numeroase aplicatii medicale. Aceste manusi de unica folosinta sunt utilizate si in saloanele de infrumusetare sau de masaj. 

De ce sa optezi pentru manusi de examinare?

Manusile din aceasta categorie sunt concepute pentru examinarea pacientului in cabinetul medical. Sunt extrem de confortabile si nu influenteaza simtul tactil, permitand specialistului un control complet. Cele mai bune manusi de examinare ofera un strat mare de protectie si pot fi prevazute cu o suprafata texturata in zona degetelor, asigurand prinderea si utilizarea usoara a instrumentelor, fara probleme.

Alege o pereche de manusi de examinare cu o nuanta care sa nu reflecte lumina alba, pentru ca ochii evaluatorului sa nu oboseasca rapid. 

Ce tipuri de manusi poti gasi?

Tine minte faptul ca manusile de examinare si cele chirurgicale sunt cele doua tipuri de manusi de unica folosinta utilizate in sectorul medicala. Desi cele doua variante par a fi identice la prima vedere, ele sunt concepute pentru utilizari diferite. 

Cand vine vorba de manusi chirurgicale, trebuie sa mentionam faptul ca acestea sunt folosite in salile de chirurgie, in timpul operatiilor care presupun contactul cu sange, plasma sau alte fluide. Din cauza contextului in care sunt utilizate, ele sunt mai lungi decat cele de examinare si sunt disponibile doar impachetate individual, pentru a asigura sterilitatea lor.

Daca esti in cautarea unor manusi din nitril sau chirurgicale, te invitam pe limemedical.ro pentru a descoperi gama pe care o punem la dispozitia ta. Noi iti garantam calitatea produselor si succesul terapeutic.