Dezinfectanti maini

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 36 de rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 36 de rezultate

Sanatatea este cel mai important aspect al vietii oricui. Bacteriile se gasesc in mod obisnuit pe multe obiecte din jurul nostru zilnic. Nu poti preveni complet contactul cu acestea, indiferent de cat de atent ai fi, motiv pentru care igiena mainilor este atat de importanta. Totusi, exista cateva masuri preventive pe care le poti lua pentru a te mentine in siguranta. 

Ce masuri preventive poti lua in considerare?

Igiena mainilor, de exemplu, ar trebui sa fie o preocupare obisnuita. Desigur, este imposibil sa iei apa si sapun cu tine oriunde te duci. Cu toate acestea, iti recomandam sa ai la tine mereu un dezinfectant. Care sunt cele mai buni dezinfectanti de maini?

De ce sa alegi un dezinfectant de maini?

Germenii si bacteriile se raspandesc mai ales prin maini. Alegerea unui dezinfectant eficient este singura metoda de a limita pericolul de raspandire a unei infectii. Pentru a preveni mainile uscate si sensibile, expertii recomanda variantele lichide sau de tip gel care contin ingrediente hidratante. Pentru a evita alergiile, este important sa citesti cu atentie ingredientele de pe eticheta produsului. 

La ce trebuie sa fii atent cand alegi un dezinfectant de maini?

Dezinfectantii au o serie de caracteristici, dintre care cea mai importanta este actiunea antibacteriana. Cele mai populare variante sunt cele pe baza de alcool, care pot inlocui eficient apa si sapunul. Fii atent si la alte specificatii, atunci cand alegi un dezinfectant de maini: spectrul de actiune, usurinta de aplicare si compatibilitatea cu pielea. Iti recomandam sa nu utilizezi doua produse diferite in acelasi timp.

Dezinfectantul pentru maini este disponibil in recipiente de diferite cantitati cu pompa pentru a fi mai usor de aplicat. De asemenea, fie ca utilizezi un gel dezinfectant sau o varianta lichida, este o varianta excelenta pentru curatarea mainilor atunci cand sapunul si apa nu sunt disponibile. Poti opta pentru variante ce contin glicerina si extract de aloe vera pentru pielea sensibila.

Daca vrei sa fii sigur ca ai mereu mainile curate chiar daca apa si sapunul nu sunt la indemana, te invitam pe limemedical.ro pentru a descoperi gama de dezinfectanti de maini.