Cos de cumparaturi

Livrare rapida la Easybox pentru numai 10.99 lei

Companie certificata ISO 9001

Call Center: Luni-Vineri 09:00-17:30
Testele rapide Wesail si Flowflex pentru antigen de pe lista recomanda de Uniunea Europeana

Testele Rapide Antigen Flowflex si Wesail pe lista UE

Testele Rapide Antigen Flowflex si Wesail pe lista testelor antigenice recomandata de UE

Dezvoltarea testelor rapide, care sa ofere rezultate eficiente, in care sa putem avea incredere, este un pas foarte important pentru gestionarea cat mai buna a pandemiei determinate de virusul SARS-CoV-2.  In luna Februarie (2021), UE a lansat o propunere care avea rolul de a uniformiza validarea si utilizarea testelor, reunind astfel producatorii avizati de teste antigen si considerandu-le o metoda foarte buna si eficienta de a primi raspuns rapid atunci cand consideri ca ai putea fi infectat, astfel incat lantul de transmitere a virusului sa fie interupt. Astfel testele rapide pentru SARS-COV-2, alaturi de vaccinarea in masa si celelalte metode de preventie, constituie masuri eficiente pentru a limita raspandirea virusului SARS-CoV-2.

Testele antigen Flowflex si Wesail recomandate de UE pentru performante ridicate

Conform studiului efectuat de UE, O lista comuna a testelor rapide antigen contra COVID-19, incluzandu-le pe cele cu rezultate recunoscute si esantioane de date, testul rapid Flowflex are o sensibilitate de 98.1% si o specificitate de 99.4% atunci cand este recoltat din nas, iar testul Wesail are o sensibilitate de 90% si o specificitate de 99.2% atat la recoltarea de probe nazaofaringiene. Astfel, cele doua teste se afla pe lista testelor antigenice agreate de UE si sunt recomandate la nivel European, beneficiind astfel de un vot imens de incredere care este menit sa convinga cu privire la calitate si eficienta.

Avantejele testelor rapide antigen

Un test RT-PCR este considerat in continuare standardul de referinta pentru diagnosticarea infectiei deoarece este testul cu cea mai mare eficienta, detectand SARS-CoV-2 chiar inainte ca persoana infectata sa inceapa sa transmita virusul. Cu toate acestea, testele RT-PCR au si dezavantaje – costurile lor sunt mai mari, au nevoie de analiza specializata si de echipamente de laborator speciale, oferirea rezultatului poate dura pana la 48 de ore si astfel rezulta o perioada de pauza intre testare si obtinerea rezultatelor care uneori poate fi critica in ceea ce priveste contactul cu alte persoane.

Revenind la testele rapide antigen, este recomandat ca aceastea sa fie facute in primele 7 zile de la primul simptom . Practic, cu cat virusul arata mai multe simptome, cu atat este mai usor sa se obtina un rezultat relevant din partea testului. De asemenea testele rapide antgen Flowflex si Wesail au capacitatea de a depista si persoanele asimptomatice.

 

Suport

Contactati-ne prin email sau telefon.

Livrare in 24h

Transport rapid prin curierat pe tot teritoriul Romaniei.

Plati securizate

Va asiguram securitatea platilor.

30 zile drept de retur

Pentru orice problema intampinata.

Aboneaza-te la newsletter si iti oferim 10% reducere pentru prima ta comanda !