Cos de cumparaturi

Livrare rapida la Easybox pentru numai 10.99 lei

Companie certificata ISO 9001

Call Center: Luni-Vineri 09:00-17:30
Afla daca ai sau ai avut virusul cu testele Lime Medical.

Tot ce trebuie sa stii despre testele rapide Sars-Cov 2 – clasificare + informatii despre fiecare

Testarea rapida este in acest moment cea mai buna posibilitate de ști cu certitudine, in anumite momente, daca esti sau nu purtator al virusului Sars-Cov 2. Testele rapide sunt o ramura a evidentierii prezentei virusului in corp, iar aceasta include urmatoarele tipuri de teste:

– teste antigen – care evidentiaza prezenta sau absenta bolii intr-un timp rapid, intr-un interval de cateva zeci de minute, iar probele pot fi prelevate fara a fi nevoie de personal medical. Practic, prin acest test se detecteaza antigenii, ca fiind structura virusului pe care organismul uman o poate recunoaste. Putem afla asadar rapid daca este nevoie de izolare si putem anunta in timp util persoanele cunoscute sa se testeze la randul lor.

– teste IGG/ IGM –  evidentiaza prezenta anticorpilor, cei care de altfel ne arata daca boala a fost sau nu contactata. Acest test are la baza detectarea calitativa a anticorpilor folosind pentru aceasta sange uman. Testele de acest tip ofera o aproximare a nivelului anticorpilor prin colorarea benzilor kitului, nivelul de intensitate al acestora fiind dat de concentratia anticorpilor.

– testul PCR –  presupune colectarea unei probe faringo-nazale care urmeaza sa fie analizata sub aspectul confirmarii sau infirmarii bolii. Testarea se face in unitati medicale specializate, iar rezultatele se obtin in circa 24-48 de ore. Acest tip de test este unilateral recunoscut de catre toate tarile care solicita testarea, iar acuratetea este de 99 %.

De ce este importanta testarea rapida cu teste antigen?

Fata de testul PCR care ofera rezultatele intr-un timp destul de indelungat, testarea rapida cu teste antigen te ajuta sa afli aproape imediat daca virusul este prezent in corpul tau. Exista mai multe tipuri de teste antigen la care poti apela si pe care le poti gasi in shop-ul nostru, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa astepti cele 48 de ore impuse de testarea PCR.

Test rapid antigen nazofaringian

Acest tip de test (pe baza de aur coloidal) foloseste un tampon steril nazofaringian cu ajutorul caruia este prelevata proba care va evidentia sau nu prezenta virusului Sars-Cov 2. Este recomandat ca testarea sa fie efectuata imediat dupa ce proba a fost prelevata pentru a nu fi afectata integritatea acesteia. Practic proba este introdusa intr-un tub si amestecata cu substanta revelatoare, urmand ca dupa circa un minut, cu ajutorul picuratorului tubului sa fie aplicate 3 picaturi din lichid in caseta de test. Citirea rezultatului se face in minim 15 minute, dar nu mai tarziu de 30 min. 

Test rapid antigen nazofaringian Wesail Biotech – Set 1 buc

Test rapid saliva

Acest tip de teste se bazeaza pe imunocromatografie coloidala cu aur și folosesc doar saliva pentru depistarea virusului Sars-Cov 2. Ca și in cazul testului nazofaringian este nevoie de un tub cu reactiv, iar proba astfel amestecata este picurata (3 picaturi) pe caseta de test care va oferi rezultatul. Este important de știut faptul ca testarea antigen cu un test rapid de saliva are o acuratete de aproape 99%, asadar testarea este sigura si poate da informatii in timp real despre prezenta sau absenta virusului.

Test Rapid Saliva Covid-19 Antigen, Gmate, 1 test pe Kit

Teste rapide 2 in 1 (saliva si nazal)

Acest tip de test rapid este este un test imunologic cromatografic cu flux lateral pentru detectarea calitativă a antigenului proteinei nucleocapsidei din SARS-CoV-2, fiind un test care se pot face atat cu prelevare nazala cat si din saliva. Precizia acestor teste este de circa 99.1%, ceea ce inseamna un rezultat sigur si clar, testul putand fi folosit in special in primele 7 zile de la aparitia simptomelor.

Test rapid antigen 2 in 1 saliva/nazal Flowflex ACONLABS USA – Set 1 buc

Testarea cu teste rapide iti ofera indicatii pretioase cu privire la virusul SARS-CoV-2, in cazul in care ai luat contact cu acesta. Pe baza rezultatelor obtinute poti lua decizii care iti privesc sanatatea si care te vor ajuta sa ai grija de tine si de cei din jurul tau. Ia asadar cele mai bune decizii si testeaza-te rapid folosind una dintre metodele de mai sus. Testeaza-te, pentru ca te ajuta sa stii!

Suport

Contactati-ne prin email sau telefon.

Livrare in 24h

Transport rapid prin curierat pe tot teritoriul Romaniei.

Plati securizate

Va asiguram securitatea platilor.

30 zile drept de retur

Pentru orice problema intampinata.

Aboneaza-te la newsletter si iti oferim 10% reducere pentru prima ta comanda !