Cos de cumparaturi

Livrare rapida la Easybox pentru numai 10.99 lei

Companie certificata ISO 9001

Call Center: Luni-Vineri 09:00-17:30

Lime Medical a introdus livrarea in easybox

Pentru a fluidiza procesul prin care unele produse comandate pe site ajung la clienții Lime Medical, am introdus opțiunea livrărilor gratuite în toată țara prin easybox. 

Cu peste 2000 de locații de ridicare disponibile pe întreg teritoriul României, easybox asigură un sistem de livrare sigur și rapid, ce anulează necesitatea întâlnirii dintre client și curier.

Acces 24/7 la punctele de livrare easybox 

Punctele easybox sunt disponibile zi și noapte pentru cei care vin să ridice anumite produse comandate pe site. Rețeaua are acoperire națională, iar coletele pentru easybox sunt livrate gratuit, în cel mult 36 de ore de la plasarea unei noi comenzi. 

Ridicare a coletului independentă de sosirea curierului

Cu opțiunea de livrare prin easybox, comunicarea la telefon și întâlnirea cu reprezentantul firmei de curierat nu mai sunt necesare. Astfel, programul clienților noștri nu mai trebuie să depindă de ora la care livratorul poate ajunge la adresa de destinație.  

După ce coletul este plasat într-o căsuță securizată din locația easybox selectată, clienții primesc un SMS de confirmare ce include și cu un cod PIN, furnizat simultan și într-un mail de confirmare. 

La fața locului, se tastează codul PIN pe tastatura sistemului electronic atașat locker-ului respectiv, iar ușa căsuței se va deschide automat. Întregul proces durează aproximativ 30 de secunde. 

Despre livrarea produselor Lime Medical prin easybox

Indiferent de valoarea coletelor, Lime Medical livrează gratuit prin easybox, pe întreg teritoriul țării. Cerințele de livrare prin acest sistem rapid și sigur:

  • dimensiuni maxime admise: 47 x 44.5 x 39 cm 
  • greutate maximă admisă: 20 kg 

În prezent, aproximativ 90 de produse comercializate pe Lime Medical pot ajunge la clienți prin acest sistem de livrare dinamic: masti respiratorii pentru copii si adulti, teste Covid, manusi medicale și alte soluții la cele mai înalte standarde de calitate, disponibile în stocul actualizat. 

Pentru a identifica rapid produsele ale căror caracteristici se încadrează în cerințele de livrare menționate mai sus, se va cauta în pagina acestora mențiunea Livrare rapidă la Easybox. 

Opțiunea de livrare la easybox se bifează în pagina de Checkout, de unde se va selecta și punctul de expediere dorit (locker), prin harta interactivă sau prin tastarea efectivă a locației acestuia. 

Despre achitarea produselor livrate prin easybox

Plata pentru produsele expediate gratuit în țară prin easybox se realizează doar pe bază de card. Clienții noștri au opțiunea de a achita online contravaloarea comenzii, odată ce a fost plasată, sau la chiar la momentul preluării coletului din locker, prin utilizarea cardului. 

Odată ce plata la fața locului a fost procesată, căsuța cu produsele comandate de pe Lime Medicale se va deschide automat. Din motive ce țin de logistică și securitate, sistemul de livrări rapide prin easyboxuri nu include și opțiunea achitării în numerar

Lime Medical este o companie specializată în importul și distribuția consumabilelor medicale, construită pe standarde raportate la cel mai înalt nivel al calității. Experiența unei sesiuni de comandă pe site-ul nostru este descrisă de accesibilitate, securitate și livrabilitate.

Cu o experiență a echipei de peste 10 ani în acest domeniu competitiv, Lime Medical face eforturi continue pentru a duce satisfacția clienților la cele mai înalte cote, atât din punct de vedere al calității produselor comercializate, cât și a serviciilor furnizate.

Suport

Contactati-ne prin email sau telefon.

Livrare in 24h

Transport rapid prin curierat pe tot teritoriul Romaniei.

Plati securizate

Va asiguram securitatea platilor.

30 zile drept de retur

Pentru orice problema intampinata.

Aboneaza-te la newsletter si iti oferim 10% reducere pentru prima ta comanda !