Cos de cumparaturi

Livrare rapida la Easybox pentru numai 10.99 lei

Companie certificata ISO 9001

Call Center: Luni-Vineri 09:00-17:30

Kiturile de Albire Dentară – Oferă un zâmbet perfect de Craciun

Cu ocazia sărbătorilor oferă celor dragi un zâmbet mai alb! Kiturile de albire dentară pot fi o alegere perfectă pentru cei care doresc să își îmbunătățească zâmbetul, fără a avea nevoie de un tratament stomatologic.

Deoarece kiturile de albire sunt foarte versatile, fiind disponibile într-o varietate de configurații, începand de la benzi de albire, până la soluții complexe, personalizabile, acestea pot acoperi o gamă largă de nevoi ale diferitor utilizatori. De la soluții de albire simple, cu o concentrație mică de substanță activă, până la soluții complexe, mai puternice, ce pot fi utilizate doar sub supravegherea unui medic stomatolog.

Este recomandat să cereți sfatul unui medic stomatolog înainte de a utiliza aceste produse, deoarece, acesta vă poate îndruma, explicându-vă cum puteți folosi eficient aceste produse.

Fie că este vorba despre benzi de albire, gutiere prefabricate ce conțin peroxid de carbamidă sau peroxid de hidrogen sau kituri personalizabile, acestea vă pot ajuta să aveți un zâmbet mai stralucitor în doar câteva minute.

  1. Gelurile de albire:Acestea conțin de obicei peroxid de carbamidă sau peroxid de hidrogen ca agent activ de albire. Gelurile sunt aplicate pe tăvițe personalizate și se poartă pe dinți timp de un anumit timp, în funcție de instrucțiuni. Acest proces se poate repeta zilnic sau săptămânal, în funcție de concentrție și timpul de purtare.
  2. Benzile de albire:Aceste benzi subțiri sunt acoperite cu gel de albire și se aplică direct pe dinți. Ele sunt mai ușor de utilizat decât tăvițele și pot oferi rezultate bune. Însă este important să le aplicați corect pentru a evita petele neuniforme.
  3. Lampile cu LED sau laser portabil:Unele kituri de albire includ o lampă cu LED sau laser care activează agenții de albire și accelerează procesul de albire. Acest lucru poate duce la rezultate mai rapide.

Dinții sunt acoperiţi la exterior de smalţ, un ţesut dur alcătuit dintr-o reţea minerală de cristale care are un conţinut mic de apă, de numai 2%. Suprafaţa smalţului este acoperită cu numeroşi pori, asemeni unui burete, în care pot pătrunde particule din alimente, cafea, tutun sau alţi coloranţi alimentari şi care pot păta dinţi. În timp, culoarea dinţilor va deveni din ce în ce mai întunecată, din cauza acestor pete. Pentru a îndepărta prompt petele de pe dinți, poți lua în calcul alegerea unei kit de albire dentară.

Care sunt cauzele îngălbenirii dinților?

Alimentaţia – alimentele închise la culoare, cele cu aciditate ridicată, dar şi coloranţii alimentari sunt cele care afectează cel mai des culoarea dinţilor. Pe acestă listă se află vinul roşu, ceaiul negru, cafeaua, băuturile cargobazoase, fructele de pădure, sosurile de soia şi roşii, sfecla sau oţetul balsamic

Înaintarea în vârstă – odată cu înaintarea în vârstă, structura dinţilor suferă modificări care pot duce la îngălbenirea dinţilor

Fumatul – nicotina se depune pe smalţul dinţilor, iar în timp produce îngălbenirea dinţilor, dar şi alte probleme ale gingiilor (parodontita)

Fluorul în exces (fluoroză) – folosit în exces, fluorul poate afecta dantura. Acesta poate fi găsit în apa pe care o bem, dar şi în pasta de dinţi. Este recomandat să folosim o cantitate mică de pastă de dinţi atunci când ne spălăm pe dinţi, de mărimea unui bob de mazăre

Unele medicamente – există şi unele tratamente medicamentoase care pot afecta culoarea dinţilor. Acestea pot fi antibioticele precum amoxicilina, minociclina sau tetraciclina, in special atunci când sunt administrate copiilor

Igiena dentară deficitară – în cazul în care nu respectăm programul zilnic de igienă dentară, adică să ne spălăm pe dinţi de cel puţin două ori pe zi şi să folosim şi aţa dentară, aceştia se vor îngălbeni mult mai repede. Descoperă detalii în articolul: Cum alegi capatul periutei electrice pentru a asigura cea mai bună igienă a danturii.

Cum ne îngrijim dinții după procedura de albire dentară?

Pentru a ne bucura de un zâmbet mai alb pentru o perioadă mai lungă de timp, este recomandat să respespectăm anumite indicații precum:

Evitarea alimentelor și băuturilor puternic colorate, deoarece acestea au tendința de a păta dinții.

Păstrarea unei igiene orale riguroase. Acest lucru nu ajută doar la păstrarea culorii dinților, ci și la o mai bună sănătate orală. Spălați-vă pe dinți de două ori pe zi și folosiți ață dentară după fiecare spălare.

De asemenea, pentru a vă pastra sănătatea orală este recomandat să vizitați perioduc un medic stomatolog pentru a detecta din timp orice probleme stomatologice.

Concluzie:

Fie că doriți să utilizați acest produs sau să il oferiți unei persoane dragi, putem spune că aceste produse versatile vă pot ajuta să obțineți cu ușutință un zâmbet mai strălucitor. De asemenea ar fi important de reținut că trebuie să respectați instrucțiunile de utilizare si să consultați un specialist înainte de a utiliza un kit de albire dentară.

Suport

Contactati-ne prin email sau telefon.

Livrare in 24h

Transport rapid prin curierat pe tot teritoriul Romaniei.

Plati securizate

Va asiguram securitatea platilor.

30 zile drept de retur

Pentru orice problema intampinata.

Aboneaza-te la newsletter si iti oferim 10% reducere pentru prima ta comanda !