Cos de cumparaturi

Livrare rapida la Easybox pentru numai 10.99 lei

Companie certificata ISO 9001

Call Center: Luni-Vineri 09:00-17:30

Kiturile de Albire Dentară – O Opțiune Rapidă și Ușoară

Kiturile de albire dentară au devenit o opțiune populară pentru cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul zâmbetului în confortul propriei case. Aceste kituri conțin adesea geluri sau benzi cu agenți de albire și sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat. Iată câteva aspecte importante de ținut cont atunci când alegeți un astfel de kit:

  1. Conținutul kitului: Kiturile de albire dentară conțin de obicei tot ce aveți nevoie pentru a efectua procedura acasă, inclusiv gelurile sau benzile de albire, tăvițe personalizabile și instrucțiuni detaliate. Asigurați-vă că alegeți un kit ce conține tot aveți nevoie pentru o utilizare corectă.
  2. Instrucțiuni și consultarea cu un specialist: Chiar dacă utilizați un kit de albire dentară la domiciliu, este întotdeauna recomandabil să consultați un stomatolog înainte de a începe. Un specialist vă poate ajuta să evaluați dacă sunteți un candidat potrivit pentru această procedură și să vă ofere recomandări cu privire la alegerea kitului potrivit.
  3. Selectarea unui kit de încredere: Există numeroase mărci și produse de kituri de albire dentară pe piață. Când alegeți unul, asigurați-vă că acesta respectă standardele de siguranță și calitate.
  4. Durata și frecvența: Este important să respectați cu strictețe instrucțiunile privind timpul și frecvența de utilizare pentru a evita eventualele efecte secundare nedorite, cum ar fi sensibilitatea dentară.

 

 

Metode de Albire Dentară la Domiciliu

Kiturile de albire dentară pot utiliza diverse metode pentru a vă ajuta să obțineți dinți mai albi:

  1. Gelurile de albire: Acestea conțin de obicei peroxid de carbamidă sau peroxid de hidrogen ca agent activ de albire. Gelurile sunt aplicate pe tăvițe personalizate și se poartă pe dinți timp de un anumit timp, în funcție de instrucțiuni. Acest proces se poate repeta zilnic sau săptămânal, în funcție de concentrție și timpul de purtare.
  2. Benzile de albire: Aceste benzi subțiri sunt acoperite cu gel de albire și se aplică direct pe dinți. Ele sunt mai ușor de utilizat decât tăvițele și pot oferi rezultate bune. Însă este important să le aplicați corect pentru a evita petele neuniforme.
  3. Lampile cu LED sau laser portabil: Unele kituri de albire includ o lampă cu LED sau laser care activează agenții de albire și accelerează procesul de albire. Acest lucru poate duce la rezultate mai rapide.

Îngrijirea Post-Albire

După ce ați realizat procedura de albire dentară, este esențial să aveți grijă de dinții dvs. pentru a menține strălucirea pe termen lung. Iată câteva sfaturi utile:

  1. Evitați alimentele și băuturile colorate: După albirea dentară, evitați consumul excesiv de cafea, ceai, vin roșu și alimente care pot păta dinții, pentru a menține rezultatele.
  2. Igienă orală riguroasă: Continuați să vă spălați dinții de două ori pe zi și să utilizați ața dentară. Apa de gură poate ajuta la menținerea prospețimii respirației.

Concluzie:

Kiturile de albire dentară oferă o modalitate comodă și eficientă de a obține un zâmbet mai alb și mai strălucitor în confortul casei. Citind cu atenție instrucțiunile și îngrijind corespunzator a dinții după procedură, puteți să vă bucurați de un zâmbet atrăgător și sănătos pentru mai mult timp.

Consultarea cu un specialist stomatolog este întotdeauna recomandată pentru a vă asigura că alegeți opțiunea potrivită nevoilor dumneavoastră.

Suport

Contactati-ne prin email sau telefon.

Livrare in 24h

Transport rapid prin curierat pe tot teritoriul Romaniei.

Plati securizate

Va asiguram securitatea platilor.

30 zile drept de retur

Pentru orice problema intampinata.

Aboneaza-te la newsletter si iti oferim 10% reducere pentru prima ta comanda !