Cos de cumparaturi

Livrare rapida la Easybox pentru numai 10.99 lei

Companie certificata ISO 9001

Call Center: Luni-Vineri 09:00-17:30

Avantajele periuţelor de dinţi electrice

În lumea agitată de azi, îngrijirea orală rapidă și eficientă este esențială. O alegere inteligentă pentru îngrijirea zilnică a dinților este să faci trecerea la o periuță de dinți electrică. Dar, între diversele tipuri de periuțe de dinți electrice, cum știi care este cea mai potrivită pentru tine? În acest articol, vom explora avantajele periuțelor de dinți electrice în general, și în special, beneficiile tehnologiei sonice față de cele rotative.

Avantajele Periuțelor de Dinti Electrice

Curățare Eficientă: Periuțele de dinți electrice oferă o curățare mai eficientă decât cele manuale. Mișcările automate ale capului periuței ajută la îndepărtarea plăcii și a resturilor alimentare cu mai multă ușurință și într-un timp mai scurt.

Senzorii de Presiune: Multe periuțe de dinți electrice sunt dotate cu senzori de presiune, care avertizează atunci când aplici prea multă presiune în timpul periajului. Acest lucru te ajută să previi deteriorarea smalțului și să ai o periaj mai delicat, dar eficient.

Programe de Periaj Diverse: Majoritatea periuțelor de dinți electrice vin cu programe de periaj multiple, cum ar fi curățare intensivă, gingii sensibile sau albire. Aceste opțiuni personalizate îți permit să-ți adaptezi rutina de îngrijire orală nevoilor tale specifice.

Avantajele Tehnologiei Sonice

Mișcări Sonice Puternice: Periuțele de dinți cu tehnologie sonică utilizează vibrații de înaltă frecvență pentru a curăța în profunzime între dinți și în jurul gingiilor. Aceste mișcări sonice eficiente ajută la eliminarea plăcii și a bacteriilor chiar și în zonele dificil accesibile.

Curățare Delicată: Tehnologia sonică oferă o curățare delicată, dar eficientă, care este ideală pentru persoanele cu gingii sensibile sau cu afecțiuni gingivale. Mișcările blânde ale periuței nu agresează gingiile, contribuind la menținerea sănătății acestora.

Stimularea Circulației Gingivale: Vibrațiile sonice ajută la stimularea circulației sângelui în jurul gingiilor, promovând astfel sănătatea gingiilor și reducând riscul de inflamații și sângerări gingivale.

În concluzie, periuțele de dinți electrice reprezintă o alegere superioară față de cele manuale, iar tehnologia sonică aduce beneficii suplimentare, oferind o curățare mai profundă și mai delicată.

Fă pasul către o experiență de periaj avansată și plină de beneficii cu periuța de dinți Leman UltraSonic Pro48000. Această periuță este dotată cu caracteristici de vârf, care îți vor transforma complet rutina de îngrijire orală.

Cu 48000 de pulsații pe minut, Leman UltraSonic Pro48000 oferă o curățare profundă și eficientă, ajutând la eliminarea plăcii și a bacteriilor pentru o cavitate orală sănătoasă. Cele 5 moduri de curățare și cele 3 niveluri de intensitate îți permit să-ți personalizezi experiența de periaj în funcție de nevoile tale individuale.

Funcțiile inteligente precum smart start și timerul de 2 minute te asigură că vei respecta întotdeauna durata optimă de periaj, în timp ce tocul de transport îți permite să-ți iei periuța în călătorii fără niciun disconfort.

Încărcarea wireless și autonomia impresionantă a bateriei de până la 180 de zile te scutesc de grija încărcării frecvente, astfel încât să te poți bucura de beneficiile unei igiene orale superioare fără nicio întrerupere.

În plus, Leman UltraSonic Pro48000 vine echipată cu 4 capete incluse, oferindu-ți tot ce ai nevoie pentru o îngrijire completă și eficientă a dinților și gingiilor.

Nu lăsa ocazia să-ți scape! Investește în sănătatea și frumusețea zâmbetului tău cu periuța de dinți Leman UltraSonic Pro48000 și experimentează o igienă orală superioară în fiecare zi!

Suport

Contactati-ne prin email sau telefon.

Livrare in 24h

Transport rapid prin curierat pe tot teritoriul Romaniei.

Plati securizate

Va asiguram securitatea platilor.

30 zile drept de retur

Pentru orice problema intampinata.

Aboneaza-te la newsletter si iti oferim 10% reducere pentru prima ta comanda !